30 huhtikuuta 2013

Tervetuloa uusille sivuille!

Vuosi 2013 on juhlavuosi, Terapian ensikeikasta tulee kuluneeksi neljännesvuosisata, eli kaksikymmentäviisi (25) vuotta. Debyyttialbumista Tule & kazo puolestaan kaksikymmentä (20) vuotta. Sen kunniaksi - ja koska keikoilla ei enää nähdä - Terapia avasi arkistonsa.

Ja toki sitä muitakin pyöreitä voidaan viettää: Joonasta viisitoista vuotta, Hoosiannasta kymmenen. Viimeisestä keikasta kahdeksan ja encoresta kaksi (näistähän yhteenlaskettuna myös tulee kymmenen vuotta).


ARKISTOT AUKI

Uusilta sivuilta löydät Terapian koko tarinan, lopusta alkuun tai toisinpäin ja vielä pidemmälle. Pölyttyneistä pahvilaatikoista on kaiveltu valokuvia skannattaviksi, videokonverttorit ovat käyneet kuumina ja täysin ennenjulkaisematonta ääni- ja kuvamateriaalia on tuupattu eetteriin ihmeteltäviksi.

Mikä oli Sforzando? Koska Kesken kaiken on soitettu ensi kertaa livenä? Milloin on tehty ensinauhoitus Tämä kaupunki -biisistä? Mitä Antti teki Telecasterilla, mikä oli Cirkus? Entä Tähti ja minä? Mihin kaupunkiin mä kaipaan?

Selaa tarinoita ja keikkahistoriikkia vaihe vaiheelta pitkin Timelinea tai hyppää suoraan haluamaasi vuoteen. Kuuntele levyjä ja lue lyriikoita. Kysy useimmin kysyttyjä harvoin kysyttyjä kysymyksiä ja lue niiden vastauksia. Aloita alusta, lopusta tai keskeltä. Saa myös jättää kommenttia, siihen löydät mahdollisuuden mm. tämän postauksen alalaidasta.

Ennen kaikkea - viihdy ja nauti, arvaa vain ollaanko me!

toivottelee
Terapia

1 kommentti:

M kirjoitti...

Tänä vuonna tulee Tule ja Kazon julkaisusta 30v. Olisi todella hienoa jos asiaa huomioitaisiin tämän vuoden Maata Näkyvissä- festareilla olevalla Teran keikalla.

Lähetä kommentti