05 toukokuuta 2012

TERA(pia)

Vuosi 2012 oli juhlavuosi sekin; Terapia ry täytti kaksikymmentä vuotta. Sen kunniaksi Terapia ei kylläkään palannut enää lavoille, mutta TERA sen sijaan soitti kolme TERA(pia)-keikkaa, joissa suurin osa keikan biiseistä oli Terapian biisejä ja joihin kitaravahvistusta tuli Jani tuomaan.Yleisön reaktioista ja soittajien fiiliksistä päätellen kokoonpano toimi varsin mainiosti ja tällaiselle nostalgia-tripille kolmen keikan trilogia istui varsin passelisti. Kolmikon ensimmäinen hoideltiin Ristirockissa, Kirkon nuorisopäivien yhteydessä Tampere Areenalla 5.5.2012, seuraava Big Campilla Espoossa 25.8 ja kolmas Tampereella, Tullikamarin Pakkahuoneella 30.9 bass'n Helenin kaksikymmenvuotisjuhlakeikalla.

Meininki oli toimiva - TERAn rytmiryhmä Matti ja Jesse löysivät hienosti otteen Terapian biiseihin ja samalla toivat uusia, vallattomiakin ulottuvuuksia klassikkomateriaaliin.

Nämä ainutkertaiset konsertit olivat toistaiseksi viimeisiä tilaisuuksia kuulla "Terapiaa" livenä enemmässä määrin. TERA on toki soittanut yksittäisiä Terapia-biisejä keikoillaan ja niitä kuultaneen jatkossakin, mutta vastaavaa massatykitystä ei toistaiseksi ole luvassa. Ehkä. Tai voi olla. Saa nähdä...

Tässä hieman kuva- ja videomateriaalia touko- ja syyskuulta. Nauttikaa!

Tampere Areena

1. Hän pitää sinusta huolen
2. Kaikki kipuni
3. Ystäviä
4. Valo on sisällä
5. Ei kotia
6. Vapaa
7. Vihreitä miehiä
8. Älä usko
9. Hoosianna

Pakkahuone