23 huhtikuuta 2013

Lähetä meille matskua!

Piilotteleeko kaappiesi kätköissä epämääräisiä valokuvia Terapiasta? Onko kirjahyllyn taakse tippunut pölyttymään iänikuinen keikkavideo? Saattaisiko ullakolla olla arkullinen vanhoja kirjeitä ja kortteja, joiden seasta kenties löytyisi Terapialta saatua postia?

Jos joitain edellä lueteltuja artikkeleita löydät, tahi mitä tahansa muuta kiinnostavaa eli intressanttia - lähetä meille!

Sähköisesti se tapahtuu varsin helposti. Meilaa sivun alalaidassa näkyvään osoitteeseen ja liitä matskusi sähköpostin liitteeksi. Jos aineistoa on paljon, ethän tuki meililiikennettä vaan ota ensin yhteyttä niin sovitaan kuinka homma parhaiten hoituu. Samat sanat myös siinä tapauksessa että ne kuvat/videot/kirjeet/ymsyms eivät ole sähköisessä formaatissa. Tavaran palauttaminen voi koitua hankalaksi, joten kaikissa tapauksissa vaivattominta olisikin tuo valmiiksi skannattu matsku. Aina kuitenkin kannattaa olla yhteydessä niin tsekataan sitten mitä tehdään.

Kun postia meille päin kilahtaa, kiljahdamme riemusta ja vilpittömän diktatuurisella otteella valitsemme julkaisukelpoiset, jotka oikean ajan koittaessa sitten täällä sivuilla julkaisemme.

Eikö hienoa, eikö?